Szeretetéhes barnamedve

Szeretetéhes barnamedve

Jó minőségű, egyedi, „szeretetéhes, Barnamedve” keresi ismét kis Tulajdonosát!

Mackó értéke:  2.300,- Ft

Kikiáltási ára:     1.000,- Ft

 

Cégünk, jó minőségű, egyedi, használt játékokat forgalmaz, családbarát áron!

Célunk, hogy minden Gyerkőc hozzájuthasson olyan játékokhoz, eszközökhöz, amelyet újonnan nem biztos, hogy a Szülők meg tudnak venni, és talán itthon nem, vagy csak nehezen szerezhetők be.

Saját tapasztalatunk többgyermekes szülőként, hogy a Gyerekek mindenféle játéknak örülnek, független attól, hogy új vagy használt játékról, motorról, bicikliről van-e szó. Sőt, ha valami egyedi, nem találkoznak vele a játszótereken, annál jobban tetszik nekik! Persze a többi Gyereknek is!

maci

Valójában az új játék is néhány kézbevétel után használttá válik, mert lekopik, letörik, megkarcolódik, legalábbis ez nálunk így volt. Ez adta az ötletet a használt, de jó minőségű, strapabíró játékok utáni kutatáshoz, keresgéléshez. Cégünk saját kezűleg választja ki a játékokat és gondoskodik a körültekintő szállításról, így semmi sem megy a minőség rovására.

Azon dolgozunk, és ez a küldetésünk része is, hogy a Szülők és a Gyerkőcök is boldogok legyenek, ne csak sóvárogjanak bizonyos játékok, fejlesztők után, hanem legyen mindaz elérhető, ami eddig lehetetlen volt. Fontos számunkra a Szülők és a Gyerkőcök kérése is, és mindent megteszünk azért, hogy a játékok iránti igényeket kielégítsük, sok értékes, hasznos, fejlesztő és egyéb játékkal, eszközzel.

Természetesen egyedi kéréseket is igyekszünk teljesíteni, így szeretnénk segíteni és a keresgélés gondjától mentesíteni a Kicsik és Nagyok Szüleit, Nagyszüleit, Rokonait, Barátait.

 

Szeretettel várunk minden Kedves Érdeklődőt a www.hasznaltjatekok.hu oldalunkon! Örömmel veszünk minden megkeresést, kérést!

 

Üdvözlettel:  „Használt Játékok Webáruháza” csapata

 

2014 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium UTOLSÓ DARABOK

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!

Szólj hozzá!