Kineziológia könyvek

Kineziológia könyvek

A kineziológia, olyan, mint a korlát a boldogsághoz vezető lépcső mellett, megvéd a leeséstől, támaszkodhatsz rá, kapaszkodhatsz belé, de a lépcsőn felmenni neked kell.

Carol Ann Hontz három magyarul megjelent, kineziológiai témájú könyve, a PÉM 100 Bt., mint kiadó felajánlásában:

Végtelen lehetőség

Rejtett kincsünk

Viszlát stressz, vár a boldogság

 

A félelem, a fájdalom és a még több fájdalomtól való félelem zavart kelt a meridiánok mentén zajló finom energiaáramlásban, így végső soron érzelmi, mentális, spirituális és fizikai létezésünket nehezíti meg. Számos példa illusztrálja, hogy problémáinkat egyszerű gyakorlatokkal korrigálhatjuk a félelem, a harag, önértékelési zavarok, rögeszmék, allergiák, kapcsolati és kommunikációs problémák, koordinációs vagy tanulási zavarok, nyilvánosság előtti beszéd, túlsúly, fejfájások, bőrproblémák, hátfájás, kimerültség, szexuális problémák, fogantatás, hormonzavar, szülés, apróbb-nagyobb balesetek, és még számos egyéb területen.

 

Változtass a gondolataidon, változtass az életeden! Testünk, lelkünk, elménk gyógyítása könnyebb, mint azt a legtöbben gondolnánk. A könyvek utazásra hívnak, ahol feltárul előtted, hogyan nyerheted vissza az erődet, búcsút intve a stressznek, utat engedve a boldogságnak!

Carol Ann Hontz nemzetközileg ismert szerző, előadó, oktató, Amerikában és Kelet-európában több mint 15 000 hallgatója van. A szakosított kineziológia terén szerzett több mint 23 éves tapasztalata azt mutatta, hogy fizikai, mentális és érzelmi fájdalmaink, többnyire az életünk korai szakaszában minket ért stresszben gyökereznek.

 

 

Ezek a könyvek arra ösztönzik az olvasót, hogy tudatára ébredjen a múlt eseményeinek, amelyek az életüket formálták. Ebben az új tudatosságban rejlik jövőbeli fizikai, mentális és spirituális egészségünk.

Carol Ann Hontz történeteiben magadra ismerhetsz, tanulhatsz és erőt meríthetsz belőlük. Ha végül kedved támad felkeresni egy kineziológust – azon sem lepődnék meg.

A PÉM 100 Bt.a természetgyógyászat és a kineziológia terén szervez tanfolyamokat külföldről meghívott előadókkal, gondozza és kiadja tanfolyami jegyzeteiket, könyveiket.Információkat találhatsz az alábbi honlapokon:

www.aftmethod.hu

www.3in1concepts.hu

www.carolannhontz.com

A három könyv együttes értéke:6600 Ft

Végtelen lehetőség: 2000 Ft

Rejtett kincsünk: 2000 Ft

Viszlát stressz, vár a boldogság: 2600 Ft

Kikiáltási ára:2000 Ft

2014 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium UTOLSÓ DARABOK

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!

Szólj hozzá!