Hozd harmóniába egész testedet-lelkedet!

Hozd harmóniába egész testedet-lelkedet!

Ebben segít egy különleges ékszer: az általam készített Szivárvány-fa, amely a 7 energiaközponthoz tartozó 7-féle kőből épül fel.

Minden kőnek van hatása az emberi szervezetre éppúgy, mint a lélekre, és minden embernek minden élethelyzetben más és más kőre van szüksége.

A hét kő, amely az életfámat alkotja:

Gránát: mélybordó színe energiát ad, Segít a gyulladások leküzdésében, élénkíti a szívet és a keringést. Bátorságot és bizalmat önt belénk a nehéz helyzetekben.

Karneol: Narancsos színű, a gyomorra és a bélproblémákra hat, vesekövet oldja, perefészek problémáira hatásos. Fokozza a kitartást és az állhatatosságot, segíti a tetterőt.

Citrin: Sárga árnyalat, a napfonat-csakra színe. Hatással van a hasnyálmirigyre, csökkenti a koleszterint, segíti a méreganyagok kiválasztását. Kedélyjavító, depresszió ellen hat, bátorságot, önbizalmat önt belénk.

Aventurin: Zöld színe a szívcsakrához kapcsolja. Bőrproblémák és allergia esetén jó szolgálatot tesz, zsírlebontásban is segít. Megnyugtatja a szívünket, nyugodt alvás hoz és feledteti gondjainkat.

Szodalit: Felhős kék éghez hasonlító színe a torokcsakrához és a homlokcsakrához kapcsolja, segít kimondani „ ami a torkunkba szorul”, torokproblémák, rekedtség esetén hasznos.

Ametiszt: Színe a lila . A „józanság köve”. Megértést, áttekintést hoz, tanulást segítő, gondolatokat rendszerező kő.

Hegyikristály: Áttetsző, tiszta, színtelen kvarckristály, a legfőbb gyógyító kő, az összes többire is hatással van. Auratisztító, stresszoldó, a teljes testre hat.

csakrafaAz életfa kikiáltási ára 1000 Ft, korlátozott példányszámban készül, eddig kb. 15 darab készült belőle.

Eladási ára, ha közvetlenül tőlem veszed – rendeled meg, 3800 Ft, vagyis sokkal kedvezőbben juthatsz hozzá most az árverésen, és még segítesz is vele!

2014 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium UTOLSÓ DARABOK

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!

Szólj hozzá!