Csíráztass Te is az otthonodban!

Csíráztass Te is az otthonodban!

Többen is megkeresnek levelükkel, hogyan csíráztassanak, miért nem sikerül a csíráztatás, honnan szerezzünk be jó minőségű magokat, hogyan termesszünk búzafüvet, egyáltalán mi a csudára is jó?

Ezekre a kérdésekre bőven találhatunk választ ebben a könyvben, melyhez hanganyag és videó is társul. Ezenkívül részletesen írok a magok ásványi anyag és vitamintartalmáról.

Amit kiemelnék, hogy rendkívül áldásos hatású lenne ez az anyag minden ember számára, egészség és gazdasági szempontból is!

Amikor ilyen nehéz anyagi helyzetben van egy ország, az élelmezés is nehézkessé válik, asztalra tenni a ”mindennapi kenyeret”. A csírák ellátnak bennünket a legmagasabb tápanyagtartalommal, laktatnak és nagyon olcsó és ”igénytelen” növények. (Termesztésük szempontjából.)

Bizonyított tényként mutatom be a vizsgálatokat, de felhoznám példaként Hindhede dán orvos esetét, aki az I. világháborúban megmentette országát az éhenhalástól, a gazdasági válságtól, és a betegségektől, pl: járványtól, ami akkoriban tombolt Európában.

Egészségügyileg pedig szintén nem utolsó! Komoly prevenciót tudunk elkezdeni ezekkel az enzimdús, természetes, táplálékokkal.

Sokan csak akkor isszák a búzafülét és eszik a csírákat, ha már baj van.

Ne várjuk ezt meg!

Csirak es a buzafu

Az oktatóanyag részletesen bemutatja a csíráztatást, a hanganyag mellé, most plusz videó is társul!

Nézd, lásd, hallgasd, olvasd, és csíráztass otthon!

Az oktatóanyag ára: 9990 Ft

Kikiáltási ára: 2500 Ft

 

 

Rólam:

 

Két évig tanultam gasztronómiát, majd közel tíz évig az üzleti és oktatói szférában tevékenykedtem. Személyiségfejlesztő, önismereti, és üzleti menedzsment tanfolyamokat, képzéseket tartottam közösen férjemmel, Nagy Károllyal.

Kitanultam az ősi, keleti regenerációs filozófiát, a tudatos egészséges életmódot, és elsajátítottam a nyers, vegán táplálkozást. 2007 óta vegánul étkezem.

Jelenleg a http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com blogot vezetem, tanfolyamokat, előadásokat tartok, programokat szervezek, és cikkeket írok. Blogomon számos recept megtalálható, és egészséggel kapcsolatos tanácsokat, ismertetőket olvashatsz.

 

Weblap: http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com

Blog: www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com

Facebook: www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

Twitter: http://twitter.com/nagyszaffina

 

 

 

2014 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium UTOLSÓ DARABOK

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg ezt!

Szólj hozzá!