Naptár saját fotóiddal

Naptár saját fotóiddal

Készítsd el az A3-as falinaptáradat, a saját képeiddel és mi házhoz szállítjuk Neked!

Mi lehet annál szebb ajándék, mint szeretteink mosolyában gyönyörködni egész évben? Töltsd fel a fényképeket minden hónaphoz, állítsd be kedvenc színeid és háttereid. Add hozzá saját ünnepeid, évfordulóid a naptárhoz.

Ezután már csak egy lépés maradt: rendeld meg a saját fényképes naptárad és mi elkészítjük Neked.

Próbáld ki, varázsolj egyedi A3-as naptárt!

Örömöt és a motivációt fog adni az év minden napján – és ha ajándékba adod, szeretteid minden alkalommal Rád fognak emlékezni, amikor megnézik.

 

Ára: 4990 Ft

Kikiáltási ára:1000 Ft

A naptárkészítés folyamata itt található:

A termékünkre licitáló nyertes az árverés helyszínén megkapja a kódot a saját naptárja elkészítéséhez!

 

 

Cégünkről

 

 

Az InternetPrint.eu kifejezetten perszonalizált nyomdai termékekkel foglalkozik, naptárakkal, névjegyekkel, saját fotós egyéb termékekkel.

Cégünk 2007-ben indította útjára névjegykártya sablon alapú online névjegy szerkesztő szolgáltatását, mellyel a névjegykártya készítés gyorsabbá, kényelmesebbé és korszerűbbé vált. Az ezt megelőző években is kreatív és nyomdai szolgáltatásokat végeztünk, mely szakterületeken mára 15 éves tapasztalatra tettünk szert.

Legfőbb célunk, hogy a világ összes Internet-felhasználójának kifogástalan minőségű perszonalizált nyomdai termékeket tudjunk kínálni és készíteni, rendkívül széles választékban – különös tekintettel a kisvállalkozói és privát igényekre vonatkozóan. Munkatársaink napról-napra azon fáradoznak, hogy munkafolyamatainkat tökéletesítsék, technológiánkat a kor elvárásainak megfelelően fejlesszék.

2014 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium UTOLSÓ DARABOK

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!