Identity pszichológiai társasjáték

Identity pszichológiai társasjáték

Ismerd meg önmagad! Ezt ajánlják először a bölcsek azoknak, akik a tudatosodás ösvényére lépnek. Ha már meg akarod ismerni magad – tedd játékosan, ajánlja a pszichológus, aki több éves önismereti, személyiségfejlesztő és kommunikációs tréningek vezetésével szerzett

tapasztalatait sűrítette össze dr. Füzesi Györgyi pszichológus az általa kitalált pszichológiai

társasjátékban. Ha a játék közben másokat is megismersz, ez hozzásegíthet saját felismerésekhez is. Mivel ismerem a játékot, jónak tartom, bátran merem ajánlani nektek is. Különleges ajándék lehet magatoknak, szeretteiteknek – az egész családnak! Nem csupán egy tárgyat adtok vele, hanem nagyszerű élményeket, az együtt töltött idő örömét, ami sokkal maradandóbb, mint maga az ajándék.

Sok örömöt és egymásra csodálkozást a játékhoz!

(Jakab Gyöngyi nőismereti tréner)

Az Identity egy játék amely hozzásegít, hogy:

többet megismerj önmagadból

bensőségesebb kapcsolatba kerülj másokkal

rálelj az életfeladatodra

új örömöket fedezz fel

jobban bízz önmagadban

megvalósítsd a vágyaidat

kezedbe vedd az életed irányítását

Bensőséges együttlétet éltem meg minden alkalommal a játék kapcsán azokkal az emberekkel akikkel együtt játszottam. Számomra nagyon megtisztelő volt, hogy fültanúja, szemtanúja, „lelki tanúja” lehettem „játszótársaim” életének, gondolatainak, érzéseinek, örömeinek, fájdalmainak, gyengeségeinek, erősségeinek…. Ezek az együttjátszások ünnepiek számomra. Hasonlítanak a karácsony estéimhez, amikor egymásra figyelés, fenyő, mákos kalács, fahéj illat ölel át bennünket. (Többször játék közben forralt bort ittunk.) Saját találkozásaim a kérdésekkel, feladatokkal izgalmas, várakozós, bizsergető, néha fájdalmas nehéz, de mindig értékesek, előrevivők voltak. A játék elérte a célját: meg-megpillantottam magamból valamit. (Bodony Iván)

 

 A társasjátékról bővebb információt a www.identityjatek.hu oldalon találsz.

1 példány Identity pszichológiai társasjáték kikiáltási ára a rendezvényen: 3.000.-Ft. (Bolti ára: 10.900.-Ft)

2014 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium UTOLSÓ DARABOK

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!