Harmónia lelkedben és otthonodban

Harmónia lelkedben és otthonodban

A szeretet ünnepe közeledik, és ez jó alkalom arra, hogy adjunk! Ki-ki önmagából, amije van! Adjunk, hogy gazdagodjunk általa! Gyere velem, segítsünk együtt!

Az én felajánlásom, amelyre most licitálhatsz egy ünnepi csomag: – Harmónia lelkedben és otthonodban- mely tartalmaz egy személyre szóló feng shui tanácsadást, alaprajz alapján, ahol megtudhatod, hogy az öt elem közül Te melyik elemhez tartozol, milyen színek és formák azok, amelyek feltöltenek energiával, milyen szimbólumokkal erősítheted otthonodban a Bágua kilenc élet területét.

Bővebben a Feng Shuiról a blogomban olvashatsz: http://faczanyifengshuilakber.blogspot.hu/.

A test, lélek és szellem tisztasága  csak a környezet harmóniájával együtt érhető el. Akiről sugárzik a harmónia, annak rendezett a környezete is. Lakásunk legyen igazi otthon, ahol a testünk megpihenhet, a szellem és a lélek oltalmat talál.

Ennek a harmóniának a kialakításában tudok Neked segíteni.

Felajánlásom másik fele egy Bach virág konzultáció, melyben lelked egyensúlyát állítjuk helyre a virág eszenciák segítségével. A konzultáció során a számodra megfelelő eszenciákat kiválasztjuk, és elkészítem számodra, melyek finom rezgése áthangolja, átalakítja az olyan negatív rezgéseket, mint például: félelem, feszültség, magányosság, csalódottság, harag,düh…és helyette beköltözik szívünkbe a remény, a szeretet,a biztonság, és az egyensúly.

A betegség a test-lélek-szellem hármasság közötti harmónia megbomlásából származik, ezért a gyógyulás lehetősége ennek a harmóniának a helyreállításával történhet. Mi teremtjük meg magunknak a betegségeinket, de ahogy megteremtjük, úgy el is tudjuk mulasztani. A virág eszenciák kiváló segítőink ezen az úton.

 

A Bach virágokról itt olvashatsz bővebben: http://faczanyiviragterapia.blogspot.hu/

A csomag ára: 20.000.-Ft!

Kikiáltási ára: 3.000.-Ft  :)


2014 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium UTOLSÓ DARABOK

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!